Uslovi kupovine

Opšte napomene

Svi artikli koji su prikazani na internet prezentaciji www.ivdesingdexter.com su na lageru i raspoloživi su za online kupovinu. Ukoliko željena količina nije raspoloživa na lageru na sajtu će Vam izaći obaveštenje da se ta količina ne nalazi na lageru, u kom slučaju je potrebno da umanjite količinu.

Ukoliko imate specijalne zahteve u vezi nekog komada nakita, kao I za pravljenje po porudžbini, potrebno je da nas kontaktirate putem mail-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.om ili nas pozovite na broj telefona 063/218-361

Kako biste uspešno koristili našu online prodavnicu, potrebno je da budete registrovani korisnik sajta. Ova usluga je besplatna i potrošiće samo nekoliko sekundi Vašeg vremena.

Napominjemo da se svi podaci o registrovanim korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

 

Radno vreme

IvDesignDexter online prodavnica Vam stoji na raspolaganju 24h dnevno. Ukoliko u određenom roku nismo u mogućnosti da šaljemo proizvode, na stranici će biti istaknuto vidno obaveštenje. Sve porudžbine primljene u navedenom periodu biće isporučene u roku od 7 radnih dana od trenutka kada se za to steknu uslovi, o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni. Podršku možete kontaktirati putem mail-a u bilo koje doba dana, a telefon za sva Vaša pitanja dostupan je svakog radnog dana od 07 do 19h. Poručivanje artikala vrši se isključivo preko sajta tako da sve porudžbine pristigle na druge načine (mail-om, SMS-om, preko Facebook stranice itd.) neće biti prihvaćene.

 

Cene i opis atikala

Sve cene na sajtu prikazane su sa uračunatim porezom i plaćanje se vrši isključivo u dinarima.

Uz svaki artikal se nalazi detaljan opis proizvoda. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni u opisu proizvoda na sajtu možete ga reklamirati..

 

Plaćanje

Poručene proizvode možete platiti:

1. Uplatom na žiro-račun na osnovu podataka dobijenih nakon potvrde porudžbine (nalogom za uplatu, u bilo kojoj pošti, banci i svakom drugom mestu gde je omogućen platni promet). Molimo Vas da prilikom uplate na žiro račun navedete svoje puno ime i prezime (koje ste koristili pri registraciji i poručivanju) kako bi bili u mogućnosti da blagovremeno evidentiramo Vašu uplatu. Ukoliko uplatu ne izvršite u roku od 3 radna dana, Vaša porudžbina će biti otkazana o čemu ćete biti obavešteni putem mail-a.

2. Pouzećem, odnosno gotovinom prilikom preuzimanja robe - u tom slučaju vrednost porudžbine I troškove dostave plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.

 

Isporuka robe i troškovi dostave

Dostava robe koju ste poručili u IvDesignDexter online prodavnici vrši putem kurirske službe Post Express (opcijom "Danas za sutra" ukoliko nije prethodno drugačije dogovoreno)

Svi artikli kupljeni online najčešće se šalju već narednog radnog dana, a najkasnije u roku od sedam radnih dana. Artikle koje poručite uz opciju "Gotovina po prijemu" plaćate kuriru prilikom preuzimanja, zajedno sa troškovima dostave (Troškovi dostave po cenovniku Post Express službe se obračunavaju prema težini paketa. Više informacija, kao I cenovnik možete dobiti na stranici: http://www.postexpress.rs/)

 

Reklamacije, povrat robe ili novca

Kupac je dužan da primljenu stvar na uobičajeni način pregleda ili je da na pregled, čim je to prema redovnom toku stvari moguće, i da o vidljivim nedostacima odmah , a najkasnije u roku od 8 dana, obavesti IvDesignDexter.

Ukoliko dođe do reklamacije nekog od kupljenih artikala, IvDesignDexter će u najkraćem roku, a u okviru zakonske procedure, zameniti ga novim ili izvršiti povraćaj novca. U slučaju da želite da uložite reklamaciju na neki proizvod, kontaktirajte nas na 063/218-361 ili putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ukoliko Vam se ne dopada artikal ili želite da ga vratite iz bilo kog drugog razloga to možete učiniti najkasnije u roku od 14 dana od momenta prijema na adresu (dani vikenda se ne računaju). Potrebno je da nas pre toga kontaktirate na br. 063/218-361 ili mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. U slučaju da je artikal oštećen krivicom kupca nećete ostvariti pravo na povraćaj novca. Troškove povrata robe snosi kupac.

  

Otkazivanje porudžbine

U slučaju da želite da otkažete porudžbinu koju ste već povrdili na sajtu, potrebno je da nam u što kraćem roku pošaljete obaveštenje e-mailom ili telefonom kako bi smo stopirali slanje poručene robe. Nakon što primate mail u kome Vas obaveštavamo da je porudžbina poslata , otkazivanje porudžbine nije moguće.

 

 Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Obavezujemo se da cemo se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani. Poznavanje ovih uslova kupovine obaveza je korisnika.